Hledání podle souřadnic 20.04.2016

Hledání podle souřadnic

Nově Smartform nabízí i hledání podle souřadnic, neboli také reverzní geocoding. V následujícím článku se o této službě můžete dozvědět více.

O co se jedná?

Smartform nyní nabízí i reverzní geocoding, neboli hledání podle souřadnic. Tato služba umí k zadané souřadnici najít nejbližší adresy, parcely a ulice. K nalezeným adresám vrací vzdálenost od zadané souřadnice a všechny možné adresní atributy: číslo popisné a orientační kódy a názvy ulice, obce, pošty, okresu a kraje a další. K nalezeným parcelám doplní vzdálenost od zadané souřadnice, jednoznačnou identifikaci parcely, hranice, výměru a další.

Kde je funkce dostupná?

Služba funguje plnohodnotně jen pro Českou republiku. Pro Slovensko umíme k zadaným souřadnicím vyhledat zatím pouze adresy.

Vyzkoušejte si, jak služba funguje!

Službu si můžete vyzkoušet pomocí jednoduchého dema. Technické informace naleznete v dokumentaci.

Zaujal Vás Smartform a měli byste o jeho služby zájem? Máte nějaký dotaz? Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat

Jiné příspěvky na našem blogu

Validace telefonních čísel 29.01.2024

Validace telefonních čísel

V tomto článku bychom Vám rádi blíže představili novou službu, díky které snadno zkontrolujete platnost telefonního čísla ve formuláři či aplikaci.

Našeptávání a validace firem 18.07.2023

Našeptávání a validace firem

V tomto krátkém článku se dozvíte více o naší nové službě, díky které budou moct Vaši zákazníci pohodlně vyplnit firemní údaje do formulářů na webu či v aplikaci.

Úprava cen v roce 2023 24.02.2023

Úprava cen v roce 2023

Od dubna 2023 navyšujeme ceny některých našich služeb. V tomto článku naleznete všechny důležité informace.